Türkçe English
Haberler
Hakkımızda

Bir erkek için gömlek dedik; Frenzy’yi tasarladık...

Dolunay Tekstil ailesi olarak, 20 yıllık tecrübeye sahip kadromuzla 1994 yılında üretime başladık. En son teknolojiyi üretimimize yansıttık, kalitemizi Dünya standartlarına yükselttik. Kısa sürede büyüdük ve Avrupa’nın önde gelen gömlek üreticileri arasına girmeyi başardık.

2002 yılında bünyemize aldığımız, Ortadoğu’dan Balkanlara uzanan geniş bir coğrafyada satışını gerçekleştirdiğimiz markalarımıza, Türk tasarım ve üretiminin üstün özelliklerini kattık.

Müşterilerimizi dinledik, taleplerini değerlendirdik, markalarımızı onlarla birlikte güçlendirdik. Şimdi tasarım ekibimiz tarafından hazırlanan koleksiyonlarımıza hedeflerimizi de ekliyoruz. Yatırımlarımız ve artan üretim kapasitemizle pazar paylarını arttırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz.

Neden FRENZY;
Gömleğiniz; karakterinizi, şıklığınızı, tarzınızı kısacası kim olduğunuzu başkalarına anlatmanın en zarif yoludur diye düşünüyoruz.

Dünya moda trendlerini yakından takip ediyor, en iyi kumaşları özenle seçiyoruz. Tasarımlarımızı kalitemizle birleştiriyor, özel bir düşüncenin detaylarını temsil eden gömlekleri müşterilerimizin tarzına, kimliğine ve ruhuna yansıtıyoruz.

Varoluş nedenimiz : Tasarım ve moda
Felsefemiz ; verimliliğimiz, müşteriye özel özgün tasarımlarımız, üretim sürecinin her aşamasında etkin ve düzenli kontrollerimiz,
Misyonumuz ; zamanında ve hatasız ürün teslimimiz, rekabetçi fiyatlarımız, yenilikçi ve araştırmacı kadromuz,
Vizyonumuz ; Dünya standartlarında referans marka olabilmek,
Değerlerimiz ; kalitemiz, dürüstlüğümüz, güvenilirliğimiz, sorumluluğumuz, yaratıcılığımız ve müşterilerimiz.

FRENZY BİR DOLUNAY TEKSTİL KURULUŞUDUR...